Assortiment

Onze ervaren bloembinders maken met uitsluitend verse bloemen van hoge kwaliteit prachtige boeketten. Boeketten met een klassieke, moderne, romantische of stoere uitstraling. Wij zien het als een creatieve uitdaging om exclusieve creaties voor u te maken. Naast een ruim assortiment aan bloemen bieden wij tevens een ruime keuze aan vazen en decoratiematerialen om uw interieur te verrijken. Echte eyecatchers zijn de vazen van DutZ. Maar ook onze uitgebreide collectie zijdebloemen van Silk-ka.

E-mail ons voor specifieke wensen omtrent vazen, rouwarrangementen, huwelijksboeketten en/of leveringen in het buitenland.

Disclaimer: de foto’s op deze pagina geven een impressie van de soorten boeketten. Vanzelfsprekend maken wij het boeket dat zoveel mogelijk tegemoet komt aan uw wensen. Het boeket wordt samengesteld op basis van de beschikbare bloemen.

Bezorging

In onze webshop bestelt u eenvoudig een boeket of bloemstuk. Kies uw kleur en wij stellen uw boeket samen. Via iDEAL kunt u veilig online betalen. Bestelt u voor 14:00 uur dan worden de bloemen nog dezelfde dag bezorgd.

Voor de Bilt, Bilthoven, Den Dolder of Bosch en Duin bedragen de bezorgkosten bedragen € 5,00 euro. Buiten deze regio gaan de bestellingen via Fleurop. In dat geval is de bezorgtijd ongeveer één werkdag. De kosten bedragen € 7,50 euro.